THE LIVING

TEAM

TIME TO SAY GOODBYE

12.04.2019 - Delft

Onze lieve dierbare gasten,

 

Met pijn in ons hart kondigen wij aan de The Living haar deuren per 4 mei definitief gaat sluiten.

 

Vier jaar lang hebben wij met heel veel liefde en overgave voor jullie gekookt en jullie met open armen ontvangen. Met heel ons wezen hebben we een plek geprobeerd te creëren waar iedereen zich thuis kon voelen. Waar warmte en liefde centraal stonden en waar we overtuigd van onze visie op biologisch en duurzaam eten niet alleen magen maar ook zielen hebben geprobeerd de vullen.

 

In 4 jaar zijn we heel hard gegroeid. 2,5 jaar geleden openden we Hummus in Delft om onze visie met een groter publiek te kunnen delen. Een echte liefdesbaby van Jorine en Bilal en hun gecombineerde kracht. Tien maanden geleden openden wij ook een Hummus in Den Haag. Tien maanden lang hebben we ons best gedaan om, met vallen en opstaan maar voornamelijk met vallen, om drie bedrijven met z’n tweeën draaiende te houden. Helaas hebben we moeten concluderen dat het ons niet lukt om drie bedrijven de tijd en aandacht te geven die ervoor nodig is om deze goed te laten opereren. Dit is dan ook de reden van deze moeilijke keuze. Het is verdrietig dat zo’n mooie en positieve zaak haar deuren moet sluiten, niet omdat ze niet loopt, maar omdat het ons niet lukt om onze tijd en aandacht te verdelen. Maar voor onze toekomst en de toekomst van de bedrijven is er geen betere optie.

 

Wij hopen op jullie begrip en zullen zoals altijd tot en met 4 mei klaar staan voor jullie. Met evenveel liefde en overgave willen wij graag van deze maand een mooie en positieve maand maken en nog genieten van de tijd die we met zijn allen kunnen delen.

 

Wij willen jullie allemaal vanuit het diepste van ons hart bedanken voor jullie steun en warmte de afgelopen vier jaar. Dankzij jullie is The Living en onze missie een succesverhaal geworden. Veel van jullie hebben een bewuste keuze gemaakt om ons te supporten en jullie zijn dan ook onze drijvende kracht geweest in moeilijke tijden. Veel van onze lieve gasten zijn goede, persoonlijke vrienden geworden die voor altijd een bijzonder plekje bij ons zullen hebben.

 

Wees welkom om je hart te komen luchten of een praatje te maken met ons over deze toch plotselinge wending in ons en jullie verhaal. Wij staan zoals altijd voor jullie klaar.

Liefs,

Jorine, Bilal, Judith, Eke, Fenna en Nicki.

Dit is geen vaarwel, per mei kunnen jullie ons vinden in Hummus Delft en Den Haag.

<

© 2018 - Graphiquain - www.graphiquain.com